Galatasaray'dan Son Dakika Savunma Hamlesi: İtalya'dan 19 Milyon Euro'luk Transfer!

Galatasaray, Süper Kupa'da Beşiktaş'a karşı yaşanan ağır yenilginin ardından savunma hattını güçlendirme kararı aldı. Yönetim, bu amaçla gözünü İtalya'dan 19 milyon euroluk bir sol beke dikti.

GALATASARAY’DAN 19 MILYON EUROLUK TRANSFER HAMLESI: İTALYA’DAN YENI SAVUNMACI

Tendyol Süper Lig’de ilk hafta karşılaşmasında evinde Hatayspor’u 1-0 mağlup eden Galatasaray, savunma hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız verdi. Özellikle Beşiktaş karşısında alınan 5-0'lık yenilgi sonrası savunma bölgesinde değişikliğe gitmeye karar veren sarı-kırmızılı ekip, İtalya’nın Napoli kulübünde forma giyen 33 yaşındaki Portekizli sol bek Mario Rui’yi gündemine aldı.

Galatasaray, 33 yaşındaki tecrübeli oyuncuyu transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Napoli ile yollarını ayırmaya hazırlanan Rui, güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olarak belirlenmişken, Napoli'nin Portekizli futbolcunun maaşının bir kısmını karşılayarak kiralık olarak göndermeyi de değerlendirdiği bildirildi.

Geçtiğimiz sezon Napoli formasıyla 28 karşılaşmada görev alan Mario Rui, 2 asistlik performans sergilemişti. Rui için toplamda 19 milyon euro bonservis bedeli ödendiği biliniyor. Ayrıca, Real Valladolid’in de Mario Rui ile ilgilendiği iddia edilse de Galatasaray’ın transferde daha ön planda olduğu öne sürülüyor.

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde üçüncü Süper Lig şampiyonluğunu ve 5. yıldızı hedeflerken, savunma hattını güçlendirme hamleleriyle bu hedeflere ulaşmayı amaçlıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.