Galatasaray'dan Son Dakika Transferi: Rolland Sallai ile Prensip Anlaşması Sağlandı!

Galatasaray, kanat transferinde Nicola Zalewski'yi ikna edemedi ve Freiburg forması giyen Rolland Sallai ile prensip anlaşmasına vardı. Anlaşma sağlanması halinde Sallai, İstanbul'a gelerek 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Galatasaray, yaz transfer döneminde önemli bir hamle yaptı. Kanat transferinde uzun süredir Roma'nın genç yeteneği Nicola Zalewski'yi hedefleyen sarı-kırmızılılar, oyuncunun yüksek taleplerini karşılayamadı. Bu gelişmenin ardından, Galatasaray'ın yöneticileri gözlerini Almanya'ya çevirdi ve Freiburg forması giyen Rolland Sallai ile prensip anlaşmasına vardı. Anlaşma sağlanması durumunda, Macar oyuncu bu akşam İstanbul’a gelerek Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Sarı-kırmızılıların Nicola Zalewski'yi ikna edememesi, onları hızlı bir şekilde alternatif arayışına yöneltti. Freiburg’la bonservis görüşmelerinin son aşamasına gelen Galatasaray, Rolland Sallai’nin transferinde büyük bir adım attı. 7 sezon boyunca Bundesliga’da Freiburg formasıyla 163 maçta 27 gol ve 23 asistle dikkat çeken Sallai, Galatasaray’ın kanat hattını güçlendirecek. Transfer penceresinin kapanmasına saatler kala, Galatasaray bu anlaşma ile kadrosunu güçlendirme fırsatı yakaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.