Galatasaray'dan sürpriz karar! Şampiyon kadrodan olan o yıldızın sözleşmesi dondurulabilir

Galatasaray'ın bu sezon beklenilen performansın altında kalan oyuncusu Sergio Oliveira'nın yaşadığı sakatlık sonrası sözleşmesi dondurulabilir. Ameliyat geçirmek üzere ülkesine giden Portekizli futbolcunun sahalardan bir ay uzak kalması bekleniyor.

Galatasaray'da bu sezon beklenilen performansın altında kalan Portekizli futbolcu Sergio Oliveira, yaşadığı sakatlık sonrasında sahalardan bir süre uzak kalacak. Sarı-kırmızılı ekibin, Oliveira'nın performansının beklentilerin altında kalması nedeniyle sözleşme konusunda kararlı olduğu belirtiliyor.

Sergio Oliveira'nın yaşadığı sakatlık sonrasında ülkesi Portekiz'e giderek ameliyat geçirmesi, oyuncunun sahalardan yaklaşık bir ay uzak kalmasına neden olacak. Bu durum, Galatasaray yönetimini, yabancı kontenjanında rahatlamak ve takımın performansını artırmak adına önlem almaya yönlendirmiş durumda.

SÖZLEŞMENİN DONDURULMASI VEYA SONLANDIRILMASI İHTİMALİ

Flaş bir iddiaya göre, Galatasaray yönetimi, Sergio Oliveira'nın bir süre sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle sözleşmesini dondurma veya sezon sonuna kadar sonlandırma opsiyonlarını değerlendiriyor. Bu kararın, takımın gelecekteki performansını etkileme potansiyeli taşıdığı belirtiliyor.

YABANCI KONTENJANINDA RAHATLAMA ARAYIŞI

Sarı-kırmızılıların, söz konusu futbolcuyla olan ilişkisini gözden geçirerek, yabancı kontenjanında rahatlama sağlama amacı güttüğü ifade ediliyor. Sergio Oliveira'nın performansının beklentilerin altında kalması ve yaşadığı sakatlık, Galatasaray'ın oyuncu kadrosunu revize etme ihtiyacını ortaya çıkarmış durumda.

Galatasaray taraftarları ve futbol camiası, Sergio Oliveira'nın durumuyla ilgili alınacak kararları merakla beklerken, kulüp yönetiminin bu süreçte hangi adımları atacağı önemli bir konu olarak öne çıkıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı