Galatasaray'dan Trabzonspor'a yılın transfer çalımı! Buruk Alman panzerini getirecek!

Galatasaray, Süper Lig'de yeni sezon için kadro güçlendirme çalışmalarına başladı. Orta saha için Almanya'dan bir oyuncu transferi konusunda kararlı. Uzun süredir Trabzonspor'un ilgisini çeken bu yıldız oyuncu, artık Galatasaray forması giyecek.

Galatasaray, Süper Lig'de yeni sezon için kadro güçlendirme çalışmalarına başladı. Orta saha için Almanya'dan bir oyuncu transferi konusunda kararlı. Uzun süredir Trabzonspor'un ilgisini çeken bu yıldız oyuncu, artık Galatasaray forması giyecek. Taraftarlar, bu transfer haberiyle stadyumlara akın edecekler. Okan Buruk'un Almanya'dan getirdiği oyuncu için imzalar atıldı, transferin hayırlı olması dileğiyle.

GALATASARAY'DAN TRABZONSPOR'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını hızlandırıyor. Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir performans sergilemek isteyen sarı-kırmızılılar, büyük bir transfer atağıyla gündemde. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, Borussia Dortmund ile yollarını ayıran Marco Reus'u transfer etmek için yakın takibe aldı. Alman yıldız oyuncu, önce Trabzonspor'un radarında yer almıştı.

OKAN BURUK ALMAN PANZERİNİ GETİRİYOR! İMZALAR ATILDI, HAYIRLI OLSUN

35 yaşındaki Marco Reus'un transferi konusunda önemli referanslardan biri, Dries Mertens'in Napoli'den ayrılıp Galatasaray'da başarılar elde etmesidir. Mertens'in Galatasaray'da sembolleşerek şampiyonluklar kazanması, Reus'un da Borussia Dortmund'dan ayrılıp sarı-kırmızılılarla yeni bir aidiyet kazanabileceği şeklinde vurgulanıyor.

Marco Reus, geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund formasıyla 42 maça çıktı. Alman futbolcu, 9 gol ve 10 asistlik bir performans sergiledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.