Galatasaray’ın 24. şampiyonluk kupası, taraftar ile buluştu!

Salihli, şampiyonluk kupası ile kutlama yaptı! Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu zirvede tamamlayarak 24. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'ın kupası, Manisa'nın Salihli ilçesinde taraftarlarla...

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu zirvede tamamlayan ve 24.
 kez kupayı kazanan Galatasaray, Manisa'nın Salifuri ilçesinde taraftarlarını selamladı. Kupa Salihli'de coşkuyla karşılandı.
 Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ın kupası, Salihli Galatasaray Taraftarlar Derneği'nin girişimiyle hazırlanan organizasyonla Sarıflı'ya getirildi.
 Sarı-kırmızılı taraftarlar oteldeki etkinlikte, 24. Şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.


 Bazı hayranlar kupayı öptü, bazıları ise  bu özel anı ölümsüzleştirmek için havada poz verdi.
 Salihli  Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Uğur Özçelik, canlı müzik ve Galatasaray marşlarıyla coşkuya kapılan grup hakkında şunları söyledi: Sonsuzluğumu ifade etmek istiyorum. Bana bu gururu yaşatan Galatasaray camiasına teşekkür ediyorum. "

"Her yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyona kutlamalarımızdan, özellikle sponsorlarımızdan elde ettiğimiz geliri, tekerlekli  sandalye alıp ailemizden birine hediye etmek için kullanacağız" dedi.
 Özel çocuklar ağırlanarak zafer kutlamasına aileleriyle birlikte katıldı.
 Çocuklar Galatasaray'ın 24.
 şampiyonluk kupasıyla fotoğraf çektirdi. Etkinlikte, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk imzalı iki Galatasaray forması da açık artırmaya çıkarıldı. Formalardan birini Yaman Turlu, diğerini ise Osman Gül satın aldı. Şampiyonluk pastası kesme etkinliğinden elde edilecek gelirin, elektrikli tekerlekli sandalye satın alınarak ihtiyaç sahibi engellilere bağışlanacağı ortaya çıktı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.