Galatasaray’ın Avrupa Ligi’ndeki ilk maçının hakemi belli oldu!

UEFA, RAMS Park'ta saat 22:00'de başlayacak maçı Alejandro Hernandez'in yöneteceğini duyurdu. Yardımcı hakemler Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo, dördüncü hakem ise Jose Luis Munuera olacak. VAR odasında Carlos del Cerro Grande ve Guillermo Cuadra görev yapacak.

UEFA, RAMS Park'ta saat 22:00'de başlayacak olan önemli maçın hakem atamalarını açıkladı. Bu karşılaşmada düdük çalacak olan Alejandro Hernandez, yardımcı hakemleri Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo ile birlikte görev alacak. Dördüncü hakem olarak Jose Luis Munuera yer alırken, VAR odasında Carlos del Cerro Grande ve Guillermo Cuadra görev alacak.

UEFA'nın yaptığı açıklamaya göre, RAMS Park'ta saat 22:00'de başlayacak olan maçta düdük çalacak olan hakem Alejandro Hernandez olacak. Bu karşılaşmada yardımcı hakemlik görevini Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Jose Luis Munuera olarak belirlendi. 

Video Yardımcı Hakem (VAR) odasında ise Carlos del Cerro Grande ile yardımcı hakemi Guillermo Cuadra görev alacak.

Alejandro Hernandez, geçtiğimiz yıl Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Sparta Prag ile RAMS Park'ta oynadığı maçı yönetmişti. Bu nedenle, bu maçta da dikkatler onun üzerinde olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.