Galatasaray’ın başkanı belli oldu!

Galatasaray’ın bugün düzenlediği Olağan Seçimli Genel Kurul tamamlandı. Başkanlığa seçilen Cengiz, 20 sandıkta kullanılan 4 bin 803 oyun 2525 alırken, Dursun Özbek 1361, Ozan Korkut 659, Ali Fatinoğlu ise  207 oy aldı.FARK...

Galatasaray’ın bugün düzenlediği Olağan Seçimli Genel Kurul tamamlandı. Başkanlığa seçilen Cengiz, 20 sandıkta kullanılan 4 bin 803 oyun 2525 alırken, Dursun Özbek 1361, Ozan Korkut 659, Ali Fatinoğlu ise  207 oy aldı.

FARK AÇILINCA DİĞER ADAYLAR SALONDAN AYRILDI

Diğer başkan adayları Dursun Özbek , Ozan Korkut ve Ali Fatinoğlu, Cengiz’in farkı açmasının ardından sandıklarının tamamının açılmasını beklemeden salondan ayrıldı.

Başkanlığı resmileşmesinin ardından konuşan Cengiz: “Bize verdiğiniz bu emaneti canımız ve malımızdan daha iyi koruyacağız'' ifadelerini kullandı. 

''KURUŞUN VE BAŞARININ PEŞİNDE KOŞACAĞIMA SÖZ VERİYORUM’

Oy veren ya da vermeyen herkese teşekkür eden Cengiz, “Bize oy vermeyenlerin, ''Bakın iyi ki vermedik’ demesine neden olmadan, oy verenlerin de başını öne eğdirmeden, kuruşun peşinde, sonsuz başarının peşinde koşacağıma söz veriyorum. Bizi bir arada tutan güçlü olmaktır. Bunun kelimelerle olmadığını gördük. Liseli, lisesiz ayrımını artık kaldıralım. Burada nasıl bir güç olduğumuzu gösterdik.

Türkiye'nin en büyük şampiyonluğunu aldık ama seçim nedeniyle camiamız bunu tam olarak kutlayamadı. Artık davullar çalsın ve kutlayalım. Bize teslim ettiğiniz bu emaneti, görevde kaldığımız süre içinde, kendi canımızdan, kendi malımızdan daha değerli sayarak koruyacağımıza söz veriyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı. 

MUSTAFA CENGİZ’İN HAZIRLADIĞ LİSTE

Asil üyeler: Abdürrahim Albayrak, Yusuf Günay, Murat Ece, Kaan Kançal, Mahmut Recevik, Okan Böke, Dilek Kutlu, Dorukhan Acar, Ömer Cansever, Emre Erdoğan.

Yedek üyeler: Metin Karakaya, Banu Vahapoğlu Akgün, Erol Özmandıracı, Özgür Savaş Özüdoğru, İlber Aydemir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'yi Eleyen Olympiakos, Dev Rakibine Gol Vurdu!
Teknik adam istifa etti!
Galatasaray, Sivasspor maçı için hazırlıklara devam etti
Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, Bursaspor-Vanspor FK Maçını Seyircisiz Oynanması Kararını Aldı
Mourinho Takım Arayışında: İyi Antrenman Tesisleri Öncelikli!