Galatasaray'ın Başkanı Dursun Özbek apar topar hastaneye kaldırıldı! Kulüpten açıklama geldi

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, karın ağrısı ve halsizlik şikayetleriyle Medicana Ataşehir Hastanesi'ne başvurdu. Yapılan tetkik ve değerlendirme sonuçlarına göre Özbek'in sağlık durumunda önemli bir bulguya rastlanmadı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, 18 Aralık Pazartesi günü karın ağrısı ve halsizlik şikayetleriyle Medicana Ataşehir Hastanesi'ne ayaktan başvuruda bulundu. Yapılan tetkikler ve değerlendirmeler sonucunda, Özbek'in sağlık durumunda önemli bir bulguya rastlanmadığı açıklandı.

GASTROENTERİT TANISIYLA TEDAVİ BAŞLANDI

Hastaneden yapılan açıklamada, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in sağlık durumu hakkında bilgiler paylaşıldı. Tetkikler sonucunda gastroenterit tanısı konulan Özbek'e, gerekli tedavi uygulanmaya başlandı. Açıklamada, tedavi sürecinin olumlu bir seyirde ilerlediği ve Başkan Özbek'in taburcu edilmesinin planlandığı belirtildi.

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Sarı-kırmızılı kulüp, konuyla ilgili olarak hastanenin yaptığı açıklamayı resmi sosyal medya hesaplarından paylaşarak, "Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, acil şifalar dileriz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray, resmi hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Dursun Aydın Özbek, 18 Aralık Pazartesi günü Medicana Ataşehir Hastanesi’ne karın ağrısı ve halsizlik şikayetiyle ayaktan başvurmuş, yapılan tetkik ve değerlendirme sonuçlarında önemli bir bulguya rastlanmamıştır. Sn. Özbek’in, gastroenterit tanısıyla tedavisine başlanmış ve tedavi sonrası taburculuğu planlanmıştır. Sağlık durumuyla ilgili olarak şu an için endişe edilecek bir durum olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Sağlık durumuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, şu an için herhangi bir endişe edilecek durumun bulunmadığı vurgulandı. Galatasaray camiası ve taraftarları, Başkanları Dursun Özbek'e acil şifalar dilerken, sağlık durumunun yakından takip edildiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Liverpool'da 2 Ayrılık Acısı!
Fenerbahçe, Deplasmanda Galatasaray'ı Yenerek Şampiyonluk Şansını Sürdürmek İstiyor
Yunan basını duyurdu: Panathinaikos’ta Fatih Terim dönemi sona erdi
Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak