Galatasaray'ın efsane isminden olay tarihi itiraf! "Muslera sahaya çıkmayı reddetti..."

Konyaspor macerasını 3-0 ile geçen Galatasaray'da camianın efsane adı canlı yayında tarihi bir itirafa imza atarak taraftarı şaşırttı! Efsane ismin Muslera hakkındaki açıklamaları herkesi hayrete düşürmeye yetti! Meğer Muslera sahaya çıkmak istememiş!

Süper Lig'in 18. maçında evinde ev sahibi Konyaspor'u 3-0 yenerek şampiyonluk iddiasını sürdüren son şampiyonun efsane ismi Galatasaray, Uruguaylı hücum oyuncusu Fernando Muslera'yı övdü.

Efsanevi Aslan isminin telaffuzu herkesi şaşkına çevirdi. Galatasaray'ın son haftalarda futbolcularının maaşlarını ödemede sorun yaşadığı bildirilse de, sarı-kırmızılı takımın efsane ismi tarihi bir tanınırlığa imza attı. Fatih Terim'ın Galatasaray'da görev yaptığı 2011-2013 ve 2018-2021 yılları arasında deneyimli teknik kadroda yer alan sarı-kırmızılı takımın efsane ismi Ümit Davala, Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'nın takıma ilk transferi oluyor. O saatler için kendisine maaş ödenmediği için sahaya gitmeyi reddettiğini açıkladı. Arena'da akış Kanal yorumcusu Ümit Davala, Uruguaylı eldivencinin 2011 yılında maaşının geç ödenmesi nedeniyle sahaya çıkmak istemediğini vurgulayarak, şöyle konuştu: "2011 yılında Muslera'nın antrenörü Muslera'nın soyunma odasına geldi, maaşı birkaç gün ertelendi. Muslera ve Maaşlarım ödenene kadar oynamayacağım. dedi. Hoca şöyle dedi: Oğlum Ufuk'u giydir, Ufuk'u bana hazırla. dedi. Bundan sonra Muslera dönüş yaptı ve oynadı" dedi. Sarı-kırmızılı taraftarlar Davala'nın bu açıklamalarına şaşırsa da kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Tarihi tanınma, camianın efsane ismi Konyaspor'u 3-0 mağlup eden Galatasaray tarafından gerçekleştirildi. Efsane ismin Muslera ile ilgili iddiaları herkesi şaşırttı. Şaşırtan açıklamalar ile gündem yaratıldı! Öte yandan maç sonucunun mutlu ettiği ve Muslera'nın da övüldüğü program büyük yankı uyandırdı. Muslera Galatasaray ile devam edecek..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti