Galatasaray’ın Eski Yöneticisi Erden Timur’dan Açıklama: 'Geri Dönüş İddiaları Asılsız

Galatasaray eski yöneticisi Erden Timur, kulübe geri döneceği yönündeki iddiaların asılsız olduğunu açıkladı. Timur, Galatasaray yönetimiyle görüştüğü haberlerinin doğru olmadığını vurguladı.

Galatasaray'ın eski yöneticisi Erden Timur, kulübe geri döneceği yönündeki haberlerle ilgili açıklamada bulundu. Timur, Galatasaray yönetimiyle görüştüğü ve kulübe geri döneceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Galatasaray'a yakınlığıyla bilinen gazeteci Levent Tüzemen, A Spor'da canlı yayına katıldığı sırada Erden Timur'un kendisini aradığını ve bazı açıklamalar yapacağını duyurdu. Tüzemen, "Erden Timur, beni arayarak 'Sana bir şeyler açıklayacağım' dedi. Eğer randevu alırsam, kendisiyle görüşeceğim ve ne anlatacaksa burada paylaşacağım" şeklinde konuştu.

Erden Timur, "Galatasaray yönetimiyle görüştüğüm ve geri döneceğim haberleri doğru değil" diyerek, kulübe dönüş iddialarının spekülasyonlardan ibaret olduğunu ifade etti. Timur'un bu açıklamaları, konuyla ilgili net bir tavır sergilediğini ve iddiaları yalanladığını gösterdi.

Timur'un açıklamaları, Galatasaray camiasında merakla beklenen gelişmeleri aydınlatmış oldu. Şu an için herhangi bir geri dönüş planı bulunmadığını belirten Timur, gelecekteki adımlarıyla ilgili belirsizliklerin sürdüğünü vurguladı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.