Galatasaray'ın Gözü Belçika'da: Raphael Onyedika Transferi İçin Harekete Geçti

Galatasaray, gelecek sezon için Belçika'dan ön libero arayışında! Club Brugge'un genç yeteneği Raphael Onyedika için harekete geçildi. 8 milyon Euro'luk değeriyle dikkat çeken oyuncu, Sarı-Kırmızılı formayı giymeye hazırlanıyor.

Galatasaray, gelecek sezonun kadro yapılanması için transfer çalışmalarına başladı. Belçika'dan Club Brugge'un genç yeteneği Raphael Onyedika için harekete geçen Sarı-Kırmızılılar, 8 milyon Euro'luk bir transfer bedeli öngörüyor. Onyedika'nın ön libero olarak takıma katılması bekleniyor.

Süper Lig'de tarihi bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, gelecek sezon için kadro yapılanması çalışmalarına başladı.

Yaz transfer döneminde birçok oyuncunun takımdan ayrılması beklenen Sarı-Kırmızılılar, yeni takviyeler için arayışlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Galatasaray'ın hedefinde, Belçika'dan bir yıldız var.

Belçika basınından derlenen haberlere göre, Galatasaray, Club Brugge takımında forma giyen Nijeryalı ön libero Raphael Onyedika için harekete geçti.

Raphael Onyedika'nın Club Brugge ile 2027 yılına kadar devam eden bir sözleşmesi bulunuyor ve güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olarak belirtiliyor.

22 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Club Brugge formasıyla 38 maça çıktı. Bu maçlarda takımına 1 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. Galatasaray'ın Onyedika'yı transfer etmek için ciddi bir ilgi gösterdiği ve transferin gerçekleşmesi için çalışmaların sürdüğü ifade ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş'a 4.5 milyon Euro'luk bir şok: Kesin karar verildi
Şampiyonluk gitti: Fatih Terim konuştu!
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Yüzyılın Transfer Çalımı
Galatasaray, Pınar Karşıyaka karşısında önde!
Nuri Şahin İçin Beşiktaş ve Feyenoord Arasında Rekabet Başladı