Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu

Galatasaray, Sivasspor maçında ilk 11'i belli oldu. Trendyol Süper Lig'in ertelenen 16. hafta maçında bugün EMS Yapı Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Galatasaray, Sivasspor maçında ilk 11'i belli oldu. Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in ertelenen 16. hafta maçında bugün EMS Yapı Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak.

LİGDE İKİNCİ SIRADA
Ligin geride kalan bölümünde 15 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, 47 puanla Fenerbahçe'nin ardından averajla ikinci sırada yer alıyor. EMS Yapı Sivasspor ise altışar galibiyet, beraberlik ve yenilgi sonucunda 24 puan topladı.

GALATASARAY'DA EKSİKLER
Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Icardi, Sanchez ve Oliveira ile sarı kart cezalısı Barış Alper Yılmaz, Afrika Kupası'nda mücadele edecek Ziyech ve Bakambu, bugünkü maçta forma giyemeyecek. Ayrıca Sacha Boey'in ağrıları sebebiyle görev alamayacağı belirtilirken, sarı kart cezası sona eren Lucas Torreira ise sahada olacak. Galatasaray'ın muhtemel ilk 11'i şu şekilde: Muslera, Ali Turap, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Kerem Demirbay, Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Zaha, Halil.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Futbolda garip bir maç daha
Galatasaray 33 milyon euroluk bombayı patlatmak için harekete geçti!
Beşiktaş'ın tarihine damga vurmuştu: Yeni kulübü şimdiden belli oldu!
Beşiktaş 95 euroluk dünya yıldızının bomba transferi için hazırlanıyor!
Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'ndan kötü haber aldı! Taraftarları üzecek gelişme