Galatasaray'ın istediği yıldızı Fenerbahçe almıştı: Okan Buruk'tan dikkat çeken açıklama!

Galatasaray'ın ilgilendiği ancak bugün Fenerbahçe'nin transferini duyurduğu Oğuz Aydın konusunda, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un dikkat çeken açıklamaları geldi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fortuna Düsseldorf'a 5-2 yenildikleri maçtan sonra konuştu. Fenerbahçe'nin bugün transfer ettiği Oğuz Aydın ile ilgili yorum yaptı ve "Çok mantıklı değildi" ifadesini kullandı.

'İNŞALLAH 2 TRANSFERİMİZ DE YETİŞİR'

"Transferlerimiz inşallah yetişecek. Emek veriyoruz. Bir sonraki kamp hedefimiz. En azından 1 transferimizi yetiştirip, inşallah 2 transferimiz de yetişir fakat bir yandan sabırlı olmamız gerekiyor. Her teknik adam en kısa zamanda oyuncuların gelmesini ister fakat burada büyük bir çaba sarf ediliyor."

KÖHN'ÜN PERFORMANSINI DA YORUMLADI

"10 gün oldu daha antrenmanlara başlayalı. Yüksek şiddetli antrenman yapıyoruz. Bu tür maçları oyuncu performansı için değerlendirirsek yanlış yapmış oluruz."

OĞUZ AYDIN AÇIKLAMASI: 'MANTIKLI BİR ŞEY DEĞİLDİ'

"Oğuz Aydın konusunu, elimizde 7-8 kanat oyuncusu var. Sayımızın en yüksek olduğu yer. Oraya bir Transfer daha yapmak çok mantıklı bir şey değildi. Zaten yer verme şansımız yok," ifadelerini kullandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.