Galatasaray’ın MKE Ankaragücü maçı için kamp kadrosu belirlendi

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Ancak, takımın kadrosunda yer alan Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı ve Tanguy Ndombele gibi oyuncuların hafif ağrıları bulunduğu için riske edilmemek adına maç kadrosuna alınmadığı belirtildi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Ancak, kadrosunda hafif ağrıları bulunan Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı ve Tanguy Ndombele gibi oyunculara riske edilmemek için yer verilmedi.

Galatasaray, MKE Ankaragücü ile yapacağı bu kritik müsabakanın hazırlıklarını tamamladıktan sonra Ankara'ya hareket etti.

Galatasaray'ın MKE Ankaragücü maçı için belirlediği 22 kişilik kamp kadrosu da açıklandı. Ancak, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı ve Tanguy Ndombele gibi oyuncuların hafif ağrıları olduğu için riske edilmemeleri kararlaştırıldı ve kadroda yer almadılar. Ayrıca, sakatlıkları devam eden Hakim Ziyech ve Serge Aurier de kadroda bulunmuyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, Ankaragücü müsabakası kamp kadrosuna aldığı futbolcular şöyle:

"Fernando Muslera, Eyüp Aydın, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Tete, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz, Baran Demiroğlu, Ali Yeşilyurt, Ali Turap Bülbül, Hamza Akman, Efe Akman ve Carlos Vinicius" isimleri, Galatasaray'ın MKE Ankaragücü maçı için belirlediği 22 kişilik kamp kadrosunu oluşturuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı