Galatasaray'ın parlayan oyuncusu, İngiliz devi Arsenal'a transfer oluyor!

Galatasaray, Boey'in ardından bir başka yıldızını da Bayern Münih'e satışa çıkardı. Sarı-kırmızılı ekip, bu yıldız oyuncusunu İngiliz dev takıma göndermeye hazırlanıyor. Kulüp, futbolcusu için 20 milyon euro bonservis bedeli talep etti.

Galatasaray'ın yeni lideri Trendyol Süper Lig'de büyük bir sükse yaparken, bu başarıyı sağlayan yıldız oyuncusu farklı bir destinasyona doğru yol alıyor. Sarı-kırmızılı ekibin genç yeteneği Barış Alper Yılmaz, gösterdiği etkileyici performansla İngiliz devi Arsenal'in dikkatini çekti.

Fotomaç'ın haberine göre, 23 yaşındaki futbolcunun performansı, Arsenal'in radarına girmesine sebep oldu. İngiliz devi, özellikle Galatasaray'ın Başakşehir ile oynadığı Süper Lig müsabakasını yakından takip etti. Arsenal gözlemcilerinin, genç yıldızın rakiplere karşı gösterdiği fiziksel üstünlüğe özellikle vurgu yaptığı belirtiliyor.

 

20 MİLYON EURO BONSERVİS

Sarı-kırmızılı ekibin piyasa değeri 7.5 milyon euro olan Barış Alper için ise Galatasaray yönetiminin 20 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği ifade ediliyor. Kulübün, bu rakamın altındaki teklifleri değerlendirmeye almayacağı belirtiliyor. Bu sezon 38 maçta forma giyen genç yetenek, 4 gol atıp 5 asist yaparak takımına önemli katkılarda bulundu. Toplamda 91 maçta görev alan Barış Alper, 8 gol ve 7 asistle dikkat çekiyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş'a Dev Transfer Bombası Geliyor: İtalyan Devi'nin Yıldızı Yolda!
Caner Erkin Fenerbahçe Taraftarını Ayaklandırdı! "Asla Olmayacak!"
Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir sürpriz yaşandı! PSG'yi deviren Dortmund finale yükseldi!
Feyyaz Uçar'dan Beşiktaşlıları üzecek sözler geldi
Ali Koç resmen onay verdi: Takımın bel kemiği gidiyor, taraftarlar çok üzülecek!