Galatasaray’ın Scott McTominay Transferi İçin İlk Teklifi Reddedildi

Galatasaray, Scott McTominay için Manchester United’la temaslarına devam ediyor. Ancak, sarı-kırmızılıların ilk teklifi reddedildi. McTominay’in sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor ve Manchester United’ın bir yıl uzatma opsiyonu bulunuyor.

Galatasaray, yeni sezon transfer çalışmalarında önemli bir hamle yapmak üzere Manchester United’ın orta saha oyuncusu Scott McTominay’i kadrosuna katmak istiyor. Ancak, sarı-kırmızılı ekibin yaptığı ilk teklif İngiliz kulübü tarafından reddedildi. McTominay’in sözleşmesi gelecek yıl sona erecek, ama Manchester United’ın bir yıl uzatma opsiyonu mevcut.

Süper Lig takımları, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ederken, transfer çalışmalarında da hareketlilik yaşanıyor. 

Galatasaray, Manchester United’da orta saha oyuncusu olarak görev yapan Scott McTominay’i kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor. Ancak Manchester Evening News’ün haberine göre, sarı-kırmızılı ekibin yaptığı ilk teklif Manchester United tarafından reddedildi.

McTominay’e olan ilgi artarken, Galatasaray’ın oyuncu için belirlediği bedelin kulüp tarafından karşılanıp karşılanamayacağı konusunda belirsizlikler bulunuyor. İskoç futbolcunun sözleşmesi gelecek yıl sona erecek, ancak Manchester United’ın bir yıl daha uzatma opsiyonu mevcut.

Erik ten Hag’ın teknik direktörlüğündeki Manchester United, McTominay’i yüksek değerli ve kritik bir oyuncu olarak görüyor. McTominay’in piyasa değeri ise yaklaşık 30 milyon Euro civarında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.