Galatasaray'ın sözleşmesini sonlandırdığı sponsor yeniden gündeme geldi

Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta sırtında meritking.news reklamıyla sahaya çıkmasıyla tartışmalara neden olmuştu.

Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta sırtında meritking.news reklamıyla sahaya çıkmasıyla tartışmalara neden olmuştu. Yasa dışı bahis sitesi olan Meritking'in haber platformu meritking.news ile Galatasaray arasındaki sözleşme, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) izni iptal etmesi nedeniyle sonlandırılmıştı.

Süper Lig'in 10. haftasında gerçekleşen Adana Demirspor-Sivasspor maçında meritking.news reklamının Yeni Adana Stadyumu'nun LED ekranlarında görünmesi dikkat çekti. TFF'nin Galatasaray ile olan sözleşmeye onay vermediği bir reklamın stadyumda yer alması sosyal medya üzerinde geniş bir tartışma yarattı.

Sarı-kırmızılı kulüp, sponsorluk anlaşmasının sona ermesiyle ilgili olarak KAP'a şu açıklamayı yapmıştı:

17.09.2024 tarihinde askıya alındığı duyurulan Şirketimiz ile Serwin Global Solutions SDN BHD arasındaki sözleşme, TFF tarafınca verilen iznin iptal edildiğinin 26.09.2024 tarihindeki yazı ile bildirilmesi üzerine feshedilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.