Galatasaray’ın Yeni Hedefi İtalya'dan: 10 Milyon Euroluk Sol Kanat!

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Sassuolo’nun yıldız oyuncusu Armand Lauriente için harekete geçmeye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, sol kanat için bu yetenekli ismi kadrosuna katmak istiyor. Detaylar burada...

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, yeni sezonun transfer çalışmalarında önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, Sassuolo'nun yetenekli sol kanat oyuncusu Armand Lauriente için kolları sıvadı.

Yeni Hedef Armand Lauriente

Salim Manav’ın haberine göre, Galatasaray, Armand Lauriente'yi kadrosuna katmak üzere harekete geçmek için hazırlık yapıyor. Şampiyonlar Ligi'ne kalınması durumunda, Lauriente için resmi bir teklif yapılacağı belirtiliyor. Türkiye’den bir menajer görevlendirildiği de gelen bilgiler arasında.

10 Milyon Euro’luk Yatırım

Galatasaray'ın, Lauriente için yaklaşık 10-12 milyon euro arasında bir teklif sunması bekleniyor. Transfermarkt’a göre, Lauriente'nin piyasa değeri 10 milyon euro olarak değerlendiriliyor. Geçtiğimiz sezon Sassuolo formasıyla 40 resmi maça çıkan Armand Lauriente, bu maçlarda 5 gol ve 6 asistle dikkat çekmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.