Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'da: Sallai'den ilk sözler

Galatasaray, Freiburg'dan Macar futbolcu Roland Sallai'yi 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı. Sallai ile 4 yıllık sözleşme imzalandı ve oyuncuya yıllık 2.5 milyon euro ödenecek.

Galatasaray, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Nicola Zalewski ile anlaşamayan sarı-kırmızılı ekip, rotasını Almanya'ya çevirerek Freiburg'dan Macar kanat oyuncusu Roland Sallai'yi renklerine bağladı. 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Sallai, İstanbul'a geldi.

Galatasaray, Nicola Zalewski transferinde istediği sonucu alamayınca rotayı Almanya'ya çevirdi ve Freiburg'un Macar kanat oyuncusu Roland Sallai'yi kadrosuna kattı.

Sarı-kırmızılı kulüp, Sallai için Freiburg'a 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek ve bu tutarı dört sezona yayılan taksitlerle kapatacak. Macar oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray, kendisine yıllık 2.5 milyon euro maaş verecek.

Sallai İstanbul'a Geldi  
Galatasaray'ın yeni transferi Roland Sallai, saat 21.10'da İstanbul'a iniş yaptı.

İlk Açıklama  
"Burada olduğum için çok mutluyum. Takım olarak büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Öncelikli hedefimiz lig şampiyonluğu. Ayrıca Avrupa Ligi'nde finale kadar gitmeyi ve kupayı kazanmayı hedefliyoruz."

"Taraftarların coşkusu hakkında çok şey duydum. Onlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Önce ligi kazanarak bu mutluluğu paylaşmak istiyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.