Galatasaraylı Gabriel Sara hayalini açıkladı: "Bunu başarmak için çok çalışıyorum"

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Gabriel Sara, Dünya Kupası'nda oynama hayalini gerçekleştirmek için sıkı çalıştığını belirtti. Milli takıma çağrılmanın kendisi için bir sonraki hedef olduğunu vurgulayan Sara, 11 maçta 2 gol ve 3 asistle dikkat çekti.

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Gabriel Sara, Dünya Kupası'nda oynama hayalini gerçekleştirmek için çalıştığını ve milli takıma çağrılmanın hedefi olduğunu açıkladı.

Galatasaray'ın 25 yaşındaki Brezilyalı oyuncusu Gabriel Sara, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Sara, "Dünya Kupası'nda oynama hayalim var ve bunu gerçekleştirmek için çok çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımda sergilediği performansla dikkat çeken Sara, hayalinin Brezilya Milli Takımı'na seçilmek olduğunu belirtti. 

Sara, "Kariyerimin her aşamasında olduğu gibi, bazı şeylerin gerçekleştiğini görmek benim için güzel. Milli takıma çağrılmak bir sonraki hedefim ve bunun doğru zamanda gerçekleşeceğine inanıyorum. Dünya Kupası'nda oynama hayalim var ve bu hedefe ulaşmak için çok çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Galatasaray, Norwich City'den 18 milyon Euro'ya transfer ettiği Sara, bu sezon 11 maçta 2 gol ve 3 asistle etkileyici bir performans sergiledi. Ancak, 25 yaşındaki futbolcu henüz Brezilya Milli Takımı formasını giymedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.