Galatasaraylı Michy Batshuayi Fenerbahçe'ye flaş gönderme yaptı!

Michy Batshuayi, Fenerbahçe'de 2 sezon oynadıktan sonra sözleşmesi sona erdi ve Galatasaray'dan gelen teklifi kabul ederek 3 yıllık bir sözleşme imzaladı.

Michy Batshuayi, Fenerbahçe'de 2 sezon oynadıktan sonra sözleşmesi sona erdi ve Galatasaray'dan gelen teklifi kabul ederek 3 yıllık bir sözleşme imzaladı. Yeni sezon için yapılan törende Belçikalı golcü, 44 numaralı formayı giyeceğini açıkladı.

Kulüp televizyonuna konuşan Batshuayi, Galatasaray'ın büyük ve sık sık şampiyon olan bir kulüp olduğunu vurgulayarak, bu ifadesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Sıcak karşılama için teşekkürlerini sunan Belçikalı yıldız, "Galatasaray zaten birkaç seneden beri beni istiyordu. Kaderin bizi bir araya getirdiğini düşünüyorum. Allah’ında yardımıyla bu formayı giyeceğim. Gurur duyuyorum. Futbolun güzelliği burada. Bazıları memnun oluyor bazıları olmuyor. Bu durumdaki en önemli şey benim memnun olmam. Bu durumdan ailemde çok memnun. Galatasaray’ın bana duyduğu güvene karşılık çok çalışıp iyi sonuçlar almaya devam edeceğim" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi vurgusu yapan Batshuayi, "Şampiyonlar Ligi'ni biliyorum. Tekrar Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım için mutluyum. Bu stadyumda oynamak muhteşem bir deneyim olacak. Taraftarlarımızın inanılmaz olduğunu biliyorum. Mertens, Zaha ve Ziyech gibi isimleri tanıyorum. Diğerleri ile de tanışacağım" yorumunu yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.