Galaxy A14 5G ortaya çıktı

Bilindiği gibi Samsung yeni Galaxy A14 5G cihazı üzerinde uzun süredir çalışıyordu. Şimdi bu çalışmaların sonuna gelinmiş durumda. Şirket kısa bir sürede cihazı piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Galaxy A14 5G akıllı telefonun yakın zamanda çıkacağı cihazın sertifika tabanlı web sitelerinde görülmesiyle ortaya çıktığını belirtelim. Güney Koreli teknoloji devinin yeni telefonu, iki sertifika veritabanında görüldü.

Önemli sertifikalardan NBTC listesinde cihaz, SM-A146P/DSN model numarasını taşır. Öte yandan BIS veritabanı, cihazı SM-A146B/DS model numarasıyla listeler. Ne yazık ki, sertifika web sitelerinde paylaşılan tüm bilgiler bu kadardı. Önceki raporlar, bazı temel özelliklerini ortaya çıkarmış olsa da. Cihazın iki SoC versiyonunda piyasaya sürülmesi bekleniyor; ABD pazarı Dimensity 700 yonga setini alırken, dünyanın geri kalanı orta sınıf bir Exynos işlemciye ev sahipliği yapacak.

Ayrıca, büyük bir 5.000 mAh pil paketi ile güçlendirilecektir. Ön tarafta, Galaxy A14 5G’nin Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.8 inçlik bir ekrana sahip olacağı bildiriliyor. Bu arada arka tarafta 50 megapiksel birincil kameradan oluşan üçlü kamera kurulumu bulunurken, ön tarafta da zaten kapsanan sızdırılmış basın görüntülerine göre su damlası çentik üzerinde 13 megapiksellik bir selfie atıcı yer alacak.

Android Auto Mobil Uygulaması için yeni güncelleme geldi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

İçerik pazarlaması profesyonellerinin yeni odağı yapay zeka!
Ayrılık acısı da yapay zekayla silinecek
Yapay zeka tüm marifetlerini ortaya döktü: Kraliyet ailesi 30 yıl sonra böyle görünecek
İkinci el telefonda dünyadaki 1 trilyon dolarlık pazara açılacağız!
Altyapı bulut hizmetleri 300 milyar dolara koşuyor!