Galaxy Tab S9 serisi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni tablet serisi Galaxy Tab S9, yeni sızıntılarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Samsung, yüksek kaliteli Android tabletleriyle bilinir ve şirket, yaklaşan Galaxy Tab S9 serisiyle oyununu bir üst seviyeye taşımaya hazır görünüyor. Son raporlara göre, yeni ürün yelpazesi Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ ve Galaxy Tab S9 Ultra’dan oluşacak.

Yaklaşan Galaxy Tab S9 serisiyle ilgili özellikler hala bilinmiyor. Ancak, yeni gelen bilgilere göre bu cihazların toz ve suya dayanıklılık sunacaklarını biliyoruz. Eğer doğruysa, bu özellikleriyle Samsung’un önceki modellerinden daha iyi olan ilk su geçirmez amiral gemisi tabletleri olacaklar.

Galaxy Tab S9 serisi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Ultra modelinin eklenmesi şaşırtıcı değil, çünkü Samsung en güçlü cihazları için Ultra markasını kullanıyor. Galaxy Tab S9 Ultra, muhtemelen en üst düzey özellikleri sunacak, ancak henüz bu özellikleri bilmiyoruz. Tüm üç model hem Wi-Fi hem de hücresel (5G) varyantlarda ABD’ye gelecek.

Galaxy Tab S serisini görmemize muhtemelen daha aylar olsa da, bu yılın ikinci yarısında beşinci nesil katlanabilir cihazlar, Galaxy Watch 6 serisi ve Galaxy S23 FE ile birlikte bu cihazların da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yaklaşan tabletlerle ilgili daha fazla sızıntı ve detayları önümüzdeki günlerde bekleyebiliriz. Bakalım Güney Koreli teknoloji devinin yeni tablet modelleri, sektördeki Apple hakimiyetini kırmak için yeterli olacak mı? Galaxy Tab S9 serisi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Galaxy Tab S9 serisi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
İphone kullananlar artık web olmadan da erişebilecek: İşte yeni özellik!
Instagram’dan ilk adım sorunu olanlara yeni özellik!