Galaxy Watch 4 zayıflatacak

Samsung yeni modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. Ağustos 2021 tarihinde tanıtılması beklenen Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4 cihazları diğerlerine göre birçok farklı özelliğe sahip.

Bu özelliklerden ilki kişinin sağlık ve beslenme değerlendirmesi ile ilgili olacak. Şirket, kullanıcıların beslenme değerleri ile yağ yakma oranları arasında bağlantı kuracak. Böylece zayıflama hedefleri olan kişiler bundan ne kadar uzakta olduğunu daha rahat görebilecek. Genellikle spora başlayan kişiler hedeflerine ne kadar yakın olduklarını tam olarak bilemiyor.

Süper AMOLED ekran, ivme ölçer, barometre, GPS, kalp atış hızı monitörü gibi çeşitli detaylar bu yeni akıllı saat modelinde bulunacak. Ayrıca diyabet hastalarına özel kan şekeri ölçümü yapılacağı ifade edilse bile yine de bundan vazgeçildi. Ancak büyük bir ihtimalle Samsung, kullanıcıların kan şekerlerini ölçen bir sistem geliştirecek.

Bluetooth 5.0 ve LTE gibi özelliklere sahip olması beklenen bu cihaz tasarım açısından da kullanıcıların dikkatini çekecek gibi görünüyor. Genel hatlarıyla bakıldığında Samsung tarafından geliştirilen akıllı saat modeli ekran gövde oranı bakımından daha dikkat çekici olacak.

Samsung, 28 Haziran’da Wear OS ile Galaxy Watch’ı detaylandıracak

Akıllı saati bekleyenler şeker ölçümü veya zayıflama kontrolü gibi detaylara büyük önem gösteriyor. Eğer Samsung zayıflama kontrolünü bu cihazlara getirip sonraki modellerde de şeker ölçümü yapabilirse sektörde lider haline gelebilir. Peki sizce Samsung akıllı saatlerinde daha başka hangi özellikler bulunmalı?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

WhatsApp'a Instagram Devrimi: Yeni Özellik Kullanıcıları Heyecanlandırdı!
Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
İphone kullananlar artık web olmadan da erişebilecek: İşte yeni özellik!