Galaxy Watch 6 ailesi gün sayıyor

Samsung, en yeni akıllı saat serisi olacak olan Galaxy Watch 6 serisi için geri sayım başladı. Seri Federal İletişim Komisyonu (FCC) sertifikasını başarıyla geçti.

Samsung Galaxy Watch 6 serisi iki modelden oluşacak: Samsung Watch 6 ve Samsung Watch 6 Classic .

 Bu saatlerin muhtemelen Temmuz veya Ağustos aylarında Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 ile birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor. FCC listesi, Samsung Galaxy Watch 6’nın iki boyutta sunulacağını onaylıyor: 40 mm ve 44 mm. 40 mm model SM-R930 model numarasını taşırken 44 mm model SM-R940 olarak tanımlanıyor.

Samsung Galaxy Watch 6’daki bağlantı seçenekleri arasında Bluetooth, Wi-Fi 802.11 b/g/n/a, NFC ve GNSS bulunur. Selefi Samsung Galaxy Watch 5 serisine benzer şekilde Watch 6 da kablosuz şarj etme özelliklerine sahip olacak. ER-OR900 model numaralı Watch 6 kablosuz şarj cihazının Watch 5 serisi için kullanılanla aynı olması bekleniyor .

Samsung Galaxy Watch 6’ya ek olarak, Samsung’un Galaxy Watch 6 Classic’i de piyasaya süreceği söyleniyor . Cihazın render görüntüleri de geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı. Bu modelin , popüler Watch 4 Classic’i anımsatan döner çerçevelere sahip olması bekleniyor. 470×470 piksel çözünürlüğe sahip 1.47 inç Super AMOLED ekran sunacağı söylenen Watch 6 Classic , 425mAh bataryadan güç alacak. FCC listesi ayrıntılı teknik özellikler sağlamasa da, Samsung Galaxy Watch 6 serisi hakkında daha fazla bilginin önümüzdeki haftalarda diğer sertifika platformlarından ortaya çıkması bekleniyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Elon Musk, Endonezya'da Starlink uydu internet hizmetini başlatmış bulundu
Google'ın Yeni Yapay Zeka Özelliği: Dolandırıcılık Uyarısı mı, Gizlilik Endişesi mi?
OpenAI, ChatGPT'yi eğitmek amacıyla Reddit gönderilerini kullanmayı planlıyor
Blue Origins NS-25 uzay görevine hazırlanıyor: Uzaya çıkan en yaşlı isim olacak!
Uzmanlar, Google'ın telefon dinleme özelliğine tepki gösterdi: "Son derece tehlikeli"