Galaxy Z Fold 2 karşımıza çıktı.

Bakalım 1.880 dolarlık Galaxy Z Fold 2 bizlere neler sunacak?

Samsung, 1 Eylül’de düzenleyeceği etkinlikte merakla beklenen yeni katlanabilir telefonunu tanıtacak. Etkinliğe saatler kala Galaxy Z Fold 2 özellikleri ile A’dan Z’ye komple sızdı. 1.880 dolara satılacak olan telefon bakalım parasını sonuna kadar hak edecek mi?

Telefonda açıldığında 7.3 inç büyüklüğünde 2208 x 1768 çözünürlüğünde Infinity-O  Dynamic AMOLED 2x ana ekran ve katlandığında ise 6.2 inç büyüklüğünde 2260 x 816 çözünürlüğünde Super AMOLED Infinity Flex cover ikinci ekran yer alacak. Bu ekranlardan ana olanı 120Hz ikinci olanı ise 60Hz tazeleme sunacak.

Gücünü 2020 yılı amiral gemisi modelleri gibi Qualcomm’un Snapdragon 865 Plus yonga setinden alacak olan telefonda 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama birimi bulunacak. Kutusunan Android 10 tabanlı One UI 2.5 arayüzü ile çıkacak olan bu model kamera konusunda çok iddialı olacak.

Telefonun arka tarafında 12 Megapiksel f/1.8 diyafram + 12 Megapiksel telefoto lens f/2.4 diyafram + 12 Megapiksel 120 derece ultra geniş açılı lens f/2.2 diyaframlı kamera kurulumu yer alacak. Ön tarafta ise 10 Megapiksellik kamera bulunacak.

25W hızlı şarj destekli 4.500 mAh kapasiteli bataryası ile dolu dolu tam bir gün çıkaracak olan telefon bakalım selefine göre başarılı olabilecek mi?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Epic Games bu sefer oyun yerine Discord Nitro'u ücretsiz sunuyor!
Minecraft Dungeons, Microsoft Store'da büyük indirime girdi! Bu fırsatı kaçırmayın!
Çiftçilik hayranları için heyecan verici haber! Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu sızdırıldı!
Yapay zekanın babası Hinton, devletlerin kesinlikle yapması gerekenleri açıkladı
Yapay Zeka Politikaları Derneği Başkanı Küçükşabanoğlu: Türkiye’de yapay zekâ marka oluşturacağız