Galaxy Z Fold 3 Note serisinin yerini mi alacak?

Çünkü Galaxy Z Fold 3 hakkında uzun süredir önemli söylentiler mevcut. Eğer bu söylentiler doğru çıkarsa Z Fold 3’ün Note serisinin yerini alacağını dile getirebiliriz.

Malum, Note serisi Samsung’un çok uzun bir süredir üzerinde çalıştığı, köklü bir geçmişe sahip. Dolayısıyla Note serisinin rafa kaldırılması teknoloji sektörü açısından da önemli bir gelişme olacak.

Son dönemde Z Fold 3’ün S Pen desteği olup olmadığına dair önemli iddialar mevcuttu. Bu iddialar genel olarak isimsiz kaynaklara dayandırılıyordu. En azından şimdiye kadar.

 

Geçtiğimiz gün Z Fold 3’te S Pen Pro desteği olacağı kesinlik kazandı. Sızdırılan FCC raporlarına göre Samsung’un yeni nesil katlanabilir ekranlı modeli S Pen desteği de sunacak. Elbette burada merak edilen temel bir unsur var. Samsung, Z Fold 3’te S pen yuvasına yer verecek mi?

Eğer telefon S Pen yuvasıyla gelirse, o zaman Note serisinin rafa kaldırıldığına kesin gözüyle bakabiliriz. Fakat S Pen yuvasından ziyade sadece S Pen desteği gelirse, o zaman farklı bir Note duyurusu beklemek pek de yanlış olmayacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

FIFA 22 PC versiyonu için kötü haber geldi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple’ın gelirleri azaldı: iPhone satışları yüzde 10 düştü!
Spam e-postalar toplam trafiğin yarısına yakın!
Google Fotoğraflar’dan efsane özellik: İstediğiniz yüzleri engelleyebilirsiniz!
Güneş'in bu halini daha önce hiç görmediniz!: İşte Güneş'in büyüleyici görüntüleri!
Para sayma makinesi nasıl çalışır?: İşte detaylar