Galerideki iki gizemli adam arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 12 saniyede buluyor!

Zeka oyunları, bilişsel işlevleri geliştirmeye ve beyin sağlığını korumaya yardımcı olan etkili araçlardır. İşte yüksek IQ'ya sahip kişileri en fazla 12 saniye düşündürebilecek yeni bir test daha.

Yeni bir kafa karıştırıcı bulmaca ile karşınızdayız. Sanat galerisindeki gizemli adamı gösteren bu iki fotoğraf arasında 3 fark bulunuyor. Farkları bulmak içinse 12 saniyeniz var. Sadece yüksek IQ'ya sahip olanlar, iki resim arasındaki bu 3 farkı 12 saniye içinde tespit edebiliyor.

Neredeyse tamamen benzer görünen bu iki resim arasında 3 fark bulmayı başardıysanız tebrikler, bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor. 

Eğer iki resim arasındaki farkları 12 saniyede tespit edemediyseniz endişelenmeyin; doğru yanıt haberin devamında sizleri bekliyor.

Öncelikle, bu 3 farktan 2'si hemen dikkatinizi çekecektir. Ancak geriye kalan farkı bulmak gerçekten zorlayıcı olabilir.

12 saniye içinde doğru sonuca ulaşamayanlar için cevap aşağıda...

Fark bulma oyunu şeklinde sunulan bu zeka bulmacalarında, doğru yanıta ulaşmak için göz önünde olmayan detayları dikkatlice incelemek gerekiyor. İlk bakışta fark edilmeyen unsurları ayırt edebilmek için bir dahi olmak şart. 

Tablodaki güneşlere, dağın tepesinden akan karlara ve adamın paltosunun yakasına dikkat edenler, zorlanmadan 3 farkı bulmayı başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.