Galler Prensesi Kate Middleton, Kemoterapi Tedavisini Tamamladığını Açıkladı

Galler Prensesi Kate Middleton, kemoterapi tedavisini tamamladığını duyurdu. Sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda, kanser yolculuğunun zorluklarından bahsetti ve iyileşme sürecinin uzun süreceğini belirtti. Destek için minnettarlığını ifade etti.

Galler Prensesi Kate Middleton, 22 Mart'ta kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladıktan sonra son durumuyla ilgili bir güncelleme paylaştı. Sosyal medya hesabından yayımladığı video mesajında "Galler Prensesi Catherine'den mesaj" başlığıyla şu ifadeleri kullandı:

"Yaz sona ererken kemoterapi tedavimi tamamlamış olmanın rahatlığını tarif etmek zor. Son dokuz ay, ailemizin her biri için inanılmaz derecede zor geçti. Hayat aniden değişebilir ve biz, fırtınalı sularda ve bilinmeyen yollarda ilerlemenin bir yolunu bulmak zorunda kaldık."

Kanser yolculuğunun karmaşık, korkutucu ve öngörülemez olduğunu belirten Middleton, "Alçakgönüllülük, sizi hiç düşünmediğiniz şekilde kendi zayıflıklarınızla yüzleşmeye zorlar ve her şeye yeni bir bakış açısı kazandırır. Bu süre zarfında, William ve ben, çoğu zaman hafife aldığımız hayatın basit ama önemli şeylerini takdir etmeyi ve minnettarlık göstermeyi hatırladık. En önemlisi, sevmenin ve sevilmenin değerini anladık."

Kanserden korunmanın artık odak noktası olduğunu belirten Middleton, "Kemoterapiyi tamamlamış olmama rağmen, iyileşme sürecim uzun ve her günü olduğu gibi kabul etmeye devam etmeliyim. Ancak önümüzdeki aylarda işime geri dönmeyi ve fırsat buldukça kamu görevlerinde bulunmayı dört gözle bekliyorum" dedi.

İyileşmeyle birlikte yeni bir umut ve yaşamı takdir etme duygusu kazandığını aktaran Middleton, "William ve ben aldığımız destek için çok minnettarız. Bize yardım eden herkesten büyük güç aldık. Herkesin nezaketi, empatisi ve şefkati gerçekten çok alçakgönüllüydü. Kendi kanser yolculuklarına devam eden herkese ‘yanınızda, yan yana, el ele kalmaya devam ediyorum’. Karanlıktan ışık doğabilir, bu yüzden bırakın o ışık parlasın" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.