Galler Prensesi Kate Middleton'dan aylar sonra bir ilk!

Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisinde önemli bir ilerleme yaşadığını ve yarın Kral'ın doğum günü kutlamaları çerçevesinde düzenlenecek olan kamuya açık etkinliğe katılacağını duyurdu.

Galler Prensesi Kate Middleton, ocak ayından beri katılmadığı bir halka açık etkinliğe katılarak kanser tedavisindeki olumlu ilerlemeleri paylaştı.

Middleton, kemoterapi alan herkesin inişli çıkışlı günler yaşayabileceğini vurgulayarak tedavisinin birkaç ay daha devam edeceğini belirtti.

Prenses Kate Middleton, kendini iyi hissettiği günlerde çalışmak ve ilgi duyduğu aktivitelerle ilgilenmek istediğini ifade etti ve, "Bu hafta sonu ailemle Kral'ın doğum günü kutlamalarına katılmayı ve yaz boyunca birkaç resmi etkinliğe katılmayı dört gözle bekliyorum. Ancak henüz tehlikenin tamamen geçmediğini biliyorum," dedi.

Prenses Kate'in yarınki etkinliğe katılmasının kraliyet ailesi tarafından büyük bir sevinçle karşılandığı belirtildi. Buckingham Sarayı Sözcüsü, Kral'ın Prenses'in yarınki etkinliğe katılmasından büyük memnuniyet duyduğunu ve etkinliğin tüm detaylarını sabırsızlıkla beklediğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.