Galler Teknik Direktörü Craig Bellamy'den Türkiye'ye yönelik itiraf!

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ilk maçında Türkiye ile karşılaşacak olan Galler'in teknik direktörü Craig Bellamy, maçın kendileri için önemli bir test olacağını ifade etti.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ilk maçında Türkiye ile karşılaşacak olan Galler'in teknik direktörü Craig Bellamy, maçın kendileri için önemli bir test olacağını ifade etti. Cardiff Şehir Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, milli takım kaptanı Aaron Ramsey ile birlikte konuşan Bellamy, Türkiye'nin EURO 2024'te çeyrek finale yükseldiğini ve güçlü bir takım oluşturduğunu belirtti. Türkiye'nin bireysel olarak yetenekli oyunculara sahip olduğunu vurgulayan Bellamy, bu maçı büyük bir test olarak gördüklerini ve oyuncularının yüksek tempoya alışık olduğunu söyledi.

Galler’in ilk çalışmalarının olumlu geçtiğini ve oyuncu grubundan memnun olduğunu belirten Bellamy, yavaş yavaş bir yapı oluşturacaklarını ve adım adım ilerleyeceklerini ifade etti. Ayrıca, milli takımın başında olmaktan gurur duyduğunu ve çok çalıştığını söyledi. Maç öncesi heyecanlı olduğunu ama aynı zamanda bu durumun gurur verici olduğunu vurguladı.

Galler Teknik Direktörü, Türkiye maçına hazırlıklı olduklarını ve her şeyin mümkün olduğunu belirtti. Takım kaptanının yetenekli bir lider olduğunu ve oyuncularının milli takım için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Bellamy, farklı bir oyun tarzı benimsediklerini ve sakin kalmanın önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.