Gambiya Milli Takımı'nın Uçuşunda Oksijen Krizi! Beşiktaşlı Omar Colley'de Uçaktaydı!

Afrika kupası öncesi Gambiya Milli Takımı'nın bulunduğu uçakta oksijen krizi yaşandı. Futbolcular terleme ve baygınlık yaşadı, fenalaşanlar oldu! Teknik direktör "Ölümden döndük!" dedi. İşte Detaylar...

Afrika Uluslar Kupası C Grubu'nun ilk maçı öncesi Gambiya Milli Takımı, Yamoussoukro Stadyumu'na gitmek üzere Fildişi Sahili'ne uçan uçakta endişe verici bir olay yaşadı. Beşiktaşlı futbolcu Omar Colley'nin de yer aldığı milli takımın uçuşu sırasında uçaktaki oksijen seviyelerinde düşüş yaşandı. Birçok futbolcu terleme ve baygınlık yaşadı.

Beşiktaş Kulübü, Omar Colley'in sağlık durumunun iyi olduğunu ve oksijen eksikliğinden etkilenenler arasında olduğunu belirtti. Siyah-beyazlı takım, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Gambiya Milli Takımı'nın Afrika Kupası için yaptığı uçak yolculuğunda uçağın boyutu sebebiyle yaşanan oksijen eksikliğinden etkilenen futbolcumuz Omar Colley ve Gambiya Milli Takımı kafilesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Futbolcumuzla temas sağlanmış, kendisinin ve takım arkadaşlarının sağlığının iyi olduğu öğrenilmiştir. Saygılarımızla." şeklinde duyuruda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.