Game of Thrones dizisinin yıldızı bazı açıklamalarda bulundu

22 Aralık Çarşamba günü The New York Times‘a verdiği röportajda aktör, yakında çıkacak filmi Cyrano’yu, Game of Thrones dizisinin çok tartışılan finaliyle ilgili tepkileri ve gençliğiyle olan ilişkilerini tartıştı.

Game of Thrones‘un sekiz sezonluk koşusu sırasında Tyrion Lannister’ı oynayan dört kez Emmy kazanan aktör şöyle devam etti: “Her zaman karşılıksız birine aşık olmaktan suçluydum, çünkü onu belli bir mesafede tutmak, yakın olmaktan aslında daha romantik.”

 

Dinklage, “Kendimi sürekli sabote ediyordum” dedi. Aktör sabote eden bir kafa yapısına sahipsen “Seninle ilgilenen insanlarla ilgilenmiyorsun.” yorumlarını yaptı.

Game of Thrones dizisinden tanıdığımız aktör son yıllarda en çok ün kazanan aktörler arasında yer alıyor. Dizinin en sevilen karakterleri arasında yer alan oyuncu dizinin finaliyle ilgili de eleştirilere yanıt verdi. Potansiyel olarak gerçekleşmesi mümkün bir son olduğunu söyleyen aktör hayranların hayal kırıklığını da bir derece anlayabildiğini ifade etti. Bu sırada GOT dizisinin devam niteliğinde olacak dizi için de çalışmalar sürüyor. HBO Max, gelecek yılın en çok beklenen programlarından biri olan Game of Thrones’un devam dizisi House of the Dragon’dan görüntülere yeni fragmanında yer verdi.

En ucuz otomobil bakın hangisi oldu: Türünün tek örneği

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!
Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!
Artık hava durumunu insanlar değil yapay zeka tahmin edecek!
Tesla'nın insansı robotu, fabrikada görev almaya başladı ve ürünleri yerleştirip kutuları taşıyor
Yerli yapay zeka yazılımı: Rahim değerlendirilip, gebelik elde edilebiliniyor