Game of Thrones hayranları Westeros dünyasına davetli

Westeros dünyasının kapısı Kuzey İrlanda’da açılıyor! Game of Thrones Stüdyo Turu, dizinin Kuzey İrlanda’daki çekim yerlerinden biri olan Linen Mill’de başladı.

Büyük Kışyarı Salonu ve Kara Kale setleri, çekimlerin 2018’de sona ermesinden bu yana orada kaldı. Diğer setler yeniden inşa edildi ve 110.000 metrekarelik cazibe mekânı için Iron Throne gibi ikonik aksesuarlar eklendi. Game of Thrones stüdyo turu, hit TV şovundan setler, kostümler ve aksesuarlarla övünen 40 milyon sterlinlik inanılmaz bir cazibe.

Dizi hayranları, dizideki bazı sahnelerin Hırvatistan ve İspanya gibi yerlerde çekildiğinin farkında olsa da şimdi konuklara açık olan stüdyo da dahil olmak üzere aksiyonun çoğu Kuzey İrlanda’da çekildi.

Westeros dünyasının kapısı Kuzey İrlanda’da açılıyor!

Stüdyo turu, şovun Kuzey İrlanda’daki çekim yerlerinden biri olan Linen Mill’de, 2018’de çekimlerin tamamlanmasından bu yana yerinde kalan Büyük Kışyarı Salonu ve Kara Kale setleriyle başlıyor.

Turun genel müdürü Brad Kelly BBC News’e verdiği demeçte, “Bunu artırmayı umuyoruz.” “Bu küresel bir TV fenomeni ve Game of Thrones’a yaklaşmak için Kuzey İrlanda’ya küresel bir izleyici getirmek istiyoruz.” Dedi.

Tur hakkında konuşan Meryn Trant’ı oynayan aktör oIan Beattie, “Hayranlar bir stüdyo turundan çok memnun kalacaklar çünkü burada gördükleri her şey şovda kullanıldı. Bunlar üzerinde yürüdüğümüz gerçek setler. Bunlar giydiğimiz gerçek kostümler, salladığımız kılıçlar- adını siz koyun, hepsi burada. Ve her zaman göremediğiniz şovun aksine, bu şovun yapımında her yönüyle yer alan inanılmaz detayları gerçekten göreceksiniz.” dedi.

Microsoft, yeni deneysel Windows 11 özellikleri deniyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Beş senedir beklenen özellik sonunda geliyor!
ChatGPT'ye rakip olacak sohbet botu iOS'a geldi: AppStore üstünden indirilebilir!
Avrupa Birliği’nde şirketlerin yüzde sekizi yapay zekadan yararlanıyor!
Apple'ın geliri düştü!
Arkeologlar buldukları şey karşısında şok oldular!: İşte o dev canlı!