Game of Thrones'un Hodor'unu nakde çevirdi

Geçtiğimiz Game of Thrones bölümünde, yıllardır sadece "Hodor" diyerek takip ettiğimiz Hodor'un neden Hodor dediği ortaya çıkmış, ve sosyal medya "Hold the door" muhabbetinden geçilmemişti.Webtekno.com'da yer alan habere göre Tony...

Geçtiğimiz Game of Thrones bölümünde, yıllardır sadece "Hodor" diyerek takip ettiğimiz Hodor'un neden Hodor dediği ortaya çıkmış, ve sosyal medya "Hold the door" muhabbetinden geçilmemişti.

Webtekno.com'da yer alan habere göre Tony Wang isimli bir girişimci, bunu fırsata çevirerek Hodor figüründen kapı tutacağı yaparak satışa sundu. Kickstarter üzerinden 5.000 Dolar bağış isteyerek başattığı girişiminin sonuçlanmasına daha 25 gün olan Wang, şimdiden 32.000 Dolar bağış toplamayı başardı.

15cm boyundaki hapıyı tutan Hodor figüründen yapılan kapı tutacağı, daha ilk fikirden bu yana Game of Thrones hayranları tarafından çatır çatır destek almaya başladı. Şu anda tek risk olarak HBO'dan lisans alma konusu bulunan projede eğer HBO lisans vermezse tüm bağışlar geri iade edilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
Et ve Süt Ürünleri Uzun Ömürlü Olsun! Pratik Muhafaza Yöntemleri
Meteoroloji'den sağanak ve çamur uyarısı
Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti