Game of Thrones'un Yıldızı Charles Dance: Evliliğim "Başka Bir Aşka Yenik Düştüm”

Charles Dance: Evliliğim "Başka Bir Aşka Yenildim" Game of Thrones'un ünlü yıldızı Charles Dance, yaşam arkadaşıyla evliliğinin bitmesini buna bağladı. Charles; "başka bir aşka yenik düştüm.."

 

Ünlü Game of Thrones yıldızı İngiliz aktör Charles Dance, partneri Joanna Haythorn ile evliliğinin "yeni bir aşka teslim olduğu için" sona erdiğini itiraf etti.

77 yaşındaki aktör, 1970 yılında Haythorn ile evlendi ve çift, Oliver ile evlendi. ve Oliver. 2004'te boşanmadan önce. Rebecca adında iki çocukları vardı.

DANCO, SAMİMİ İTİRAFLAR YAPTI!

Danco şunları söyledi: "Genellikle harika bir evlilikti ama ne yazık ki yol boyunca diğer baskılara yenik düştüm ve evliliğim aslında benim davranışlarım yüzünden sona erdi.. "Ünlü oyuncu şunları söyledi: HBO dizisindeki Tywin Lannister rolüyle yeni neslin hayranlığını kazandı.

Şu anda Alessandra (55) ile ilişkisi olan Danco Masi ayrıca geçmişteki eylemlerinden dolayı pişmanlığını dile getirdi. Evliliğini büyük bir pişmanlıkla sonlandırdığını söyleyen Dance, eşiyle bir buçuk yıl sonra "çok iyi arkadaş" olarak yollarına devam ettiklerini söyledi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.