Gamze Özçelik'ten türban açıklaması

Yardıma muhtaç çocuklar için vaktinin büyük bir çoğunluğunu Afrika'da geçiren ve buradan fotoğraflar paylaşan Gamze Özçelik, Miraç Kandili dolayısıyla türbanlı bir paylaşımda bulundu.Oyuncu Gamze Özçelik, başı kapalı...

Yardıma muhtaç çocuklar için vaktinin büyük bir çoğunluğunu Afrika'da geçiren ve buradan fotoğraflar paylaşan Gamze Özçelik, Miraç Kandili dolayısıyla türbanlı bir paylaşımda bulundu.

Oyuncu Gamze Özçelik, başı kapalı bir karesini, “Alemlerin nuru, yolumuzun güneşi efendimiz, Ya Resulallah… Sevdan sevdamız, yolun yolumuzdur. Rabbim yolumuzu kolaylaştırsın, ayaklarımızı sabit kılsın. Miraç Kandilimiz hayırlara vesile olsun… Dua edin canlar. Çok istiyorum. Ucunda rızaya bir adım daha yaklaşmak var'' notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Özçelik, bu fotoğrafıyla çok sayıda yorum aldı.

GAMZE’DEN TÜRBAN AÇIKLAMASI
Oyuncu Gamze Özçelik, Miraç kandili dolayısıyla paylaştığı türbanlı fotoğrafıyla ilgili bugün akşam saatlerinde bir paylaşımda bulundu.

Afrikalı çocuklarla birlikte çekilmiş bir karesini paylaşan Özçelik, şu ifadeleri kullandı: “Lokumlarım, bir dua ettik, bir dua istedik ortalık karışmış. Yapmayın böyle… Her şey insana dair. Biz yolumuzda samimi olalım bize yeter''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

28 Şubat Davası ertelendi: Mahkeme davayı 9 Eylül'e erteledi
Dikkat! Tehlikeli Balık Türü Türkiye'de Görüldü
Tüyler Ürperten Öngörüler: Simpsonlar'ın Sırrı Çözüldü!
'Huysuz Virjin' film oluyor!
Takmayan trafiğe çıkamayacak: Araçlarda TTB zorunluluğu geliyor