Gar katliamında iktidar parmağı: MİT 'bırakın' dedi!

10 Ekim 2015'de DİSK, KESK, Türk Tabipleri Birliği, TMMOB, HDP ve pek çok sivil toplum örgütünün katılımıyla düzenlenen Barış Mitingi, IŞİD canlı bombası Yunus Emre Alagöz ve Suriyeli bombacı tarafından kana bulandı. 102...

10 Ekim 2015'de DİSK, KESK, Türk Tabipleri Birliği, TMMOB, HDP ve pek çok sivil toplum örgütünün katılımıyla düzenlenen Barış Mitingi, IŞİD canlı bombası Yunus Emre Alagöz ve Suriyeli bombacı tarafından kana bulandı. 

102 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından iktidarın bu katliamın hazırlığından haberi olduğu ve emniyet istihbarat ve MİT'in saldırı konusunda ciddi istihbarti bilgileri olduğu ortaya çıktı. 

YUNUS DURMAZ'I MİT KURTARDI

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, ABC Gazetesinde yazdığı köşe yazısında Gar Katliamı ile ilgili çok önemli detayları paylaştı. Katliamda AKP iktidarının sorumluluğunu aöıkçöa gösteren Eren Erdem, "katliamı planlayan isimlerden Yunus Durmaz'ın, 2009 yılında yakalanıp mahkemeye çıkartıldığını, mahkemeye MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI'nın (MİT) bir yazı gönderdiğini, bu yazı nedeniyle serbest bırakıldığını, ve o günden beri ülkemizde gerçekleşen IŞİD terör eylemlerinin neredeyse tamamında bu şahsın parmağı olduğuna" dikkat çekti.

Eren Erdem'in gar katliamı konusunda çarpıcı detaylar içeren yazısı için tıklayın.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

GKN Kargo iflas bayrağını çekti: Futbol kulüplerine sponsor oluyordu!
Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor! Tüm tahminler dudak uçuklatıyor
'Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur!
CHP lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediye
İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde