Gara Bölgesindeki Hava Operasyonu: 2 PKK'lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde yapılan hava operasyonunda 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Operasyonlar kararlılıkla sürdürülecek.

Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklamasına göre, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde gerçekleştirilen hava operasyonunda 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi, terörle mücadele kararlılıkla devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesindeki güvenlik operasyonları kapsamında 2 PKK'lı teröristin tespit edilerek hava harekâtıyla etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlık, yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyinde, Gara bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist, icra edilen hava operasyonu sonucunda etkisiz hâle getirildi. Güvenlik güçlerimiz, terörle mücadelede kararlılıkla devam edecek olup, bölgedeki operasyonlarımız, teröristlerin tamamı etkisiz hale getirilinceye kadar sürdürülecektir" ifadelerine yer verildi. Bu gelişme, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadeledeki kararlılığını ve bölgedeki operasyonların etkinliğini vurgulamaktadır.

Bu operasyon, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadeledeki kararlı tutumunu ve bölgedeki güvenlik operasyonlarının önemini bir kez daha vurguluyor. Terörle mücadeledeki bu kararlılık, Türkiye'nin ulusal güvenliğini sağlama konusundaki kararlılığını da yansıtıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İskoçya-İsrail maçına güvenlik gerekçesiyle yandaş alınmayacağı açıklandı!
Banu Parlak'a Saldırı Davasında Şok Gelişme: Şikayetinden Vazgeçti
Antalya'daki Teleferik Kazasında Yeni Gelişme: 19 Kişi İçin Soruşturma Genişletildi
Bakanlık Açıkladı: Evlilik Kredisinde Kritik Gün! Bugün Başlıyor!
Motosikletle çocuğa çarpıp kaçmıştı, şüpheli yakalandı