Garanti BBVA ihtiyaç kredisi faizlerini yüzde 0,99'a kadar düşürdü: Düşük faizli ihtiyaç kredisi şartları

Garanti BBVA, 31 Ekim’e kadar başvurularını yapanlara yüzde 0,99 faizli kredi ve faizsiz taksitli nakit avans kullandıracak. 10 bin TL’ye kadar düşük faizli başvuru şartları ve detayları belli oldu!

Türkiye’de son dönemde vatandaşların artan nakit ihtiyaçlarına bankalardan yenilikçi çözüm önerileri gelmeye devam ediyor. Özellikle düşük faizli kredi kampanyaları, Merkez Bankası etkisiyle artan faiz ortamında birçok kişinin nakit sorunlarına çare oluyor.

Bankacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Garanti BBVA, mobilden müşteri olanlara özel 10.000 TL’ye varan krediyi yüzde 0,99 faiz oranları ile kullandıracak. Ayrıca 15.000 TL’ye kadar da faizsiz bir şekilde taksitli nakit avans seçenekleri sunuluyor.

YÜZDE 0,99 FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ ŞARTLARI NELER?

Garanti BBVA, %0,99 faiz oranlarına sahip kredi fırsatı ile vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını çözmeye hazırlanıyor. 15 Eylül – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında Garanti BBVA Mobil’i indirip, ‘’Müşteri Olmak İstiyorum’’ adımlarını takip eden vatandalar bu krediden yararlanabilecekler.

Düşük faizli kredi kampanyasına katılanlar, Mobil’den Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve kampanyalı krediye başvuru yapabilmektedir. 10.000 TL kredi, 12 ay vadeli ve yüzde 0,99 faiz oranları ile kullandırılabilecek.

FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS BAŞVURUSU NASUL YAPILIR?

Düşük faizli kredi fırsatının yanı sıra Garanti BBVA tarafından ayrıca 15.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans seçenekleri de sunuluyor. Bu kapsamda şubeye gitmeden, bireysel kredi kartı başvuru yapanlar, başvuru onayı aldıktan hemen sonra 15 bin TL faizsiz ve masrafsız taksitli avanstan yararlanabilecek.

6 ay taksit seçenekleri ile kullandırılacak nakit avans kapsamında 0 faiz oranları geçerli olacak. Çekilmek istenen nakit avans miktarı ise tanımlı limitlere göre değişebilir. Garanti BBVA sayesinde vatandaşların 10 bin TL’si yüzde 0,99 faizli kredi, 15 bin TL’si ise faizsiz nakit avans olmak üzere 25 bin TL’ye kadar nakit ihtiyaçlarını en makul oranlar ile 31 Ekim’e kadar karşılamaları sağlanacak.

Ekonomi Haberleri

Ticaret Bakanı: Stokçuluk ve Fahiş Fiyatlara Sert Tedbirler Geliyor
Bir gramını bile satmayın! Altın çok değerlenecek, o tarihe kadar tutan kazançlı çıkacak!
Sabancı Holding, Türkiye'nin dört bir yanında büyük bir proje başlatıyor!
11 yıl sonra bu kadar yüksek seviyelere çıktı! Onu tercih edenler kazandı
Haftalık Finansal Değerlendirme: Borsa ve Altın Yükseldi, Kıymetli Maden Fonları Öne Çıktı