Garanti BBVA Sosyal Medya Yatırımlarına Karşı Şiddetle Uyardı: "İtibar Etmeyin!"

Garanti BBVA, sosyal medya ve mesajlaşma platformlarından gelen yatırım yönlendirmelerine itibar edilmemesi gerektiğini belirterek, yatırım danışmanlığının yalnızca resmi şubeler ve SPK onayıyla sunulduğunu vurguladı.

Garanti BBVA, dolandırıcılık girişimlerine karşı müşterilerini bilgilendirerek, sosyal medya ve mesajlaşma platformları üzerinden gelen yatırım yönlendirmelerine itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı. Banka, yatırım danışmanlığının yalnızca resmi şubeler aracılığıyla ve Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile sunulduğunu belirtti.

Garanti BBVA’dan yapılan açıklamada, "Garanti BBVA veya Garanti BBVA Yatırım adı altında oluşturulan gruplar üzerinden yapılan yönlendirmelere itibar etmeyin. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yalnızca SPK onaylı ve resmi yatırım kuruluşları tarafından sunulmakta olup, bu hizmet yalnızca şubelerimiz aracılığıyla verilmektedir. Sosyal medya ya da diğer platformlar üzerinden yatırım danışmanlığı yapılmamaktadır" denildi.

Müşterilerine, şüpheli durumlarda bankayla hemen iletişime geçmeleri konusunda çağrıda bulunan banka, dolandırıcılıkla mücadelede dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Garanti BBVA, olası dolandırıcılık girişimlerine karşı müşteri hizmetleri ve 444 0 630 numaralı Yatırımcı Destek Merkezi’ne başvurulmasını önerdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.