Garanti BBVA Yatırım, eTrader uygulamasını güncelleyerek yeniledi!

Garanti BBVA Yatırım, eTrader uygulamasını yenilediğini duyurdu. Bu güncelleme ile eTrader, hem hisse senedi hem de VİOP işlemlerinde kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Garanti BBVA Yatırım, eTrader uygulamasını yenilediğini duyurdu. Bu güncelleme ile eTrader, hem hisse senedi hem de VİOP işlemlerinde kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor. Yenilenen uygulama, profesyonel yatırımcılara ve Borsa İstanbul yatırım ürünleriyle yeni tanışanlara çeşitli kullanım olanakları sunuyor.

Yapılan açıklamaya göre, uygulama profesyonel yatırımcılara ücretsiz olarak sunulan temel ve teknik analiz modüllerinin yanı sıra, yeni yatırımcılara yönelik özel eğitim dersleri de içeriyor. Kullanıcılar, uygulama aracılığıyla ücretsiz lisanslı TradingView grafik altyapısına, canlı veri yayın paketine, takas analiz uygulamasına ve akademik yazılara erişim sağlayabilir. Ayrıca, Garanti BBVA Yatırım Danışmanlığı ekibinin al-sat önerilerini de görebilirler.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti BBVA Yatırım Genel Müdürü Sinem Edige, "İştiraki olduğumuz Garanti BBVA'nın köklü bir dijitalleşme yolculuğu var. Kurum olarak biz de aynı vizyonla hareket ediyor, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran dijital ürün ve hizmetleri hayata geçirmeye, ihtiyaçlara göre yenileyerek kullanıcı deneyimini üst seviyeye çıkarabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. TradingView ve F-Ray işbirliğiyle yenilenen eTrader uygulamamızla profesyonel yatırımcılarımıza teknik detayları analizlerle sunarak, yeni yatırımcılarımıza ise finansal eğitim desteği vererek, kullanıcıların piyasa bilgilerini artırmalarına yardımcı oluyoruz. Bütün bu farklı kullanım özellikleri sayesinde yatırım dünyasında fark oluşturmayı ve eTrader'ı pazardaki en iyi alım - satım uygulaması haline getirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.