Garson kadın, kendisini elle taciz eden adamı kolundan tutarak duvara fırlattı!

ABD''de bir kafede çalışan garson kadının elle taciz edildiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Garson kadın, çalışırken arkasından geçerken kalçalarını elleyen adamı yakaladı ve kolundan tutarak duvara fırlattı.

ABC Haber Merkezi

Olay, ABD’nin Georgia eyaletin bir kenti olan Svannah’da bulunan bir kahvaltı kafesinde gerçekleşti. Kafede bulunan müşterilerden Ryan Cherwinski, orada garson olan Emelia Holden’ın tezgahtan birşeyler aldığı sırada arkasından geçerken elle tacizde bulundu. Cherwinski, kafede garsonluk yapan kadının kalçasını ellediği anlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Tacizin ardından 21 yaşındaki garson Emelia Holden, Ryan Cherwinski'nin arkasından yakaladı ve kolunu tutarak duvara doğru fırlattı.

TACİZCİYİ KOLUNDAN TUTARAK DUVARA FIRLATTI

Olaydan sonra konuşan kadın şu açıklamalarda bulundu: “ilk başta arkadaşlarımdan birisinin şaka amaçlı olarak popomu ellediğini düşündüm çünkü gerçekten çok yakın bir dokunuştu. Bu yöndeki tahminimin sebebi ise, yapan kişinin ellerinin olması gerektiğinden çok daha ileri gitmesiydi. Bir yabancının bunu yapmasının hiçbir yolu yok” diye düşündüm.

Holden, “Bir yabancıyı gördüğümde ise sadece doğaçlama hareket ettim ve bağırarak arkasından yakaladım ve kolundan tutarak duvara fırlatım. Bunu yapabileceğimi bile bilmiyordum ve düşünmedim de sadece yaptım. Kim olduğu umrumda değildi. Bana saygısızlık etme hakkı yok.” şeklinde sözlerini bitirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Yağmur Taktaş Cinayeti: Mezar Açılacak, Sır Perdesi Aralanıyor
Kahramanmaraş'taki Ebrar Sitesi Faciası: Adalet Arayışı Devam Ediyor
Süreyya Karabulut: Otopsi Fotoğraflarına Şüpheyle Yaklaşıyor
Altınbaş Petrol, Zeren Group'a Satıldı: Türkiye Akaryakıt Sektöründe Dev Bir Değişim Başladı
Azerbaycan-Ermenistan barış anlaşması müzakereleri Almatı’da yapılacağı açıklandı