Gazeteci Büşra Sanay: Salı sabahı İngiltere’den geldim, karantinaya alınmadım

Gazeteci Büşra Sanay, kendisine ait resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, salı sabahı İngiltere’den İstanbul’a geldiğini, karantinaya

Gazeteci Büşra Sanay, kendisine ait resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, salı sabahı İngiltere’den İstanbul’a geldiğini, karantinaya alınmadığını söyledi.

Gazeteci Büşra Sanay, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, salı sabahı İngiltere’den İstanbul’a geldiğini, karantinaya alınmadığını söyledi.

Koronavirüs salgınında alarm durumuna geçilmesinin ardından Türkiye, Avrupa ülkeleriyle sınırlarını kapatmış, Türkiye’ye gelen vatandaşları ise KYK yurtlarında karantinaya almıştı.

Twitter hesabından açıklama yapan gazeteci Büşra Sanay, salı sabahı saat 7’den İngiltere’den İstanbul’a geldiğini ancak karantinaya alınmadığını duyurdu. Sanay, evden dışarı çıkmadığını, kimseyle görüşmediğini belirtti.

“ATEŞ VE ÖKSÜRÜK YOK”

Sanay’ın yaptığı açıklama şu şekilde:

“Salı sabah 7’de İngiltere’den İstanbul’a geldim. Karantinaya alınmadık ama ben evimdeyim ve adeta karantinadayım. Çıkmıyorum dışarı ve kimseyi de görmüyorum. Şimdilik bir şikayetim de yok ateş öksürük gibi.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı