Gazeteci Sabahattin Önkibar'a saldırı: 'Bunu kimlerin yaptırdığını biliyorum'

Gazeteci Sabahattin Önkibar, evinin önünde 3 kişilik grubun saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan Önkibar 10 günlük iş göremez raporu aldı.Gazeteci Sabahattin Önkibar'a evinin önünde 3 kişilik grup tarafından saldırı...

Gazeteci Sabahattin Önkibar, evinin önünde 3 kişilik grubun saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan Önkibar 10 günlük iş göremez raporu aldı.

Gazeteci Sabahattin Önkibar'a evinin önünde 3 kişilik grup tarafından saldırı düzenlendi.

Gazeteci Sabahattin Önkibar Ankara Beysukent’te evinin yakınlarında saldırıya uğradı. 3 kişilik saldırgan grup Önkibar’ı yere yatırarak tekmeledi. Sabahattin Önkibar çevre sakinleri tarafından kurtarıldı ve hastaneye kaldırıldı. 10 günlük iş göremez raporu alan gazeteci Sabahattin Önkibar savcılığa suç duyurusunda bulundu.

SABAHATTİN ÖNKİBAR'DAN AÇIKLAMA

Sabahattin Önkibar uğradığı saldırı sonrasında açıklamada bulundu. Önkibar'ın açıklaması şöyle:

''Çete mensupları eşofman vardı üzerimde markete doğru giderken 3 kişi saldırdı. Ama hazırdım. Bunların işi sokağa döktüğünü anladım. Bahçeli açıklamalarımdan sonra bekliyordum. Bana vurdular yere düştüm tekmelemeye başladılar. Esnaf geldi müdahale etti. İki tane arabaları vardı bindiler ve kaçtılar.

Ben çok dikkat ediyordum. Bunu kimin yaptığını ve kimlerin yaptırdığını biliyorum. O çeteleri tutana kafa tutuyorum. Onlardan hesap soracam. Hemen polise bildirdik. Şikayette de bulunduk. Yarın raporu da karakola ya da adliyeye bildireceğim. Ergen çocukları saldılar üstüme. 19-20 yaşında çocukları saldılar üstüme.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı