Gazeteci-Yazar Merdan Yanardağ Köln’de konferans verecek

Türkiye'nin muhalif Cumhuriyetçi televizyon kanallarından Tele1 ve ABC Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci-Yazar Merdan Yanardağ, CHP Kuzey Ren ...

Türkiye'nin muhalif Cumhuriyetçi televizyon kanallarından Tele1 ve ABC Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci-Yazar Merdan Yanardağ, CHP Kuzey Ren Vesfalya (KRV) Birlikleri'ne bağlı Köln Temsilciliği'nin daveti üzerine 1 Aralık Pazar günü Almanya'ya gelecek. Merdan Yanardağ ''Cumhuriyet ve Demokrasi'' konulu konferansa konuşmacı olarak katılacak.

Konferansı düzenleyen CHP KRV Birlikleri Başkanı İbrahim Vural ve Genel Sekreter Cemalettin Özer, konferansla ilgili olarak ''Değerli Gazeteci ve Yazar Merdan Yanardağ'ı çok başarılı geçen 3 hafta önceki Stuttgart Konferansı sonrası Türkiyelilerin en yoğun yaşadığı, Eyaletimizdeki Köln şehrine davet ettik. Konferansa ilgi hayli fazla, en son bilgileri edinmek isteyen, ülkesi adına endişe duyan, medyanın nasıl kuşatıldığını merak eden Cumhuriyet yanlısı herkesi Köln'e bekliyoruz.'' dediler.

Köln'deki konferansta verilen aralarda Sanatçılar Muzaffer Türenç ve Gani Cansever küçük bir dinletide sunacaklar. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı