Gazeteci Yılkın Sokak Ortasında Tacize Uğradı! Olayı Sosyal Medyada Paylaştı!

İstanbul'da cinsel tacize maruz kalan gazeteci Nagihan Yılkın, yaşadıklarını sosyal medyada duyurdu: "Ne yazık ki bu olayları yaşayan ilk kadın değilim, son kadın da olmayacağım..." İşte ayrıntılar...

Gazeteci Nagihan Yılkın, Temmuz ayında Üsküdar Ünalan Mahallesi’nde yaşadığı cinsel tacizi sosyal medya üzerinden paylaştı. Yılkın, yürüyüş yaptığı esnada bir erkeğin cinsel organını tutarak kendisini takip ettiğini ve çevrede kimsenin olmadığını fark ettiği an hızla olay yerinden uzaklaştığını ifade etti. Yaşadıklarını detaylı bir şekilde anlatan Yılkın, bu olayın ilk olmadığını ve tacizcinin aylar sonra tekrar karşısına çıktığını dile getirdi.

Yılkın, son karşılaşmasını şu sözlerle anlattı: "Bugün yine aynı şahıs beni takip etti. Kız meslek lisesinin önünde durdum ve eşimi aradım. O sırada şahıs bana bakarak yaklaşmaya devam etti. 'Ne bakıyorsun' diye bağırdım, 'Birini arayıp aramadığınıza bakıyordum' diye yanıt verdi. Hemen polisi aradım ve karakola giderek şikâyetçi oldum."

Taciz vakalarının ne kadar yaygın olduğuna dikkat çeken Yılkın, "Maalesef ki bu tür olaylar bitmiyor. Suçlular cesurca aramızda dolaşırken biz sessiz kalmamalıyız" diyerek, kadınlara karşı yaşanan bu tehlikeye karşı toplumu uyardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.