Gaziantep FK maçında sakatlanmıştı: Beşiktaş'ta Paulista'nın durumu netlik kazandı

Beşiktaş'ta Gabriel Paulista'nın durumu netlik kazandı. 20 Ekim'de Konyaspor ile oynanacak maçta oynaması zor görünen 33 yaşındaki stoper, Gaziantep maçında sol uyluk üst arka adalesinden sakatlandı. 28 Ekim'deki Galatasaray derbisinde forma giymesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ’TA GABRİEL PAULİSTA’NIN DURUMU BELLİ OLDU

Beşiktaş’ın 33 yaşındaki stoperi Gabriel Paulista’nın durumu, tedavi sürecinin ardından netlik kazandı. Tedavisi devam eden Paulista'nın, 20 Ekim'de oynanacak Konyaspor maçına yetişmesinin zor olduğu belirtildi.

Paulista, Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanan maçta sakatlandı. Yapılan kontrollerde, sol uyluk üst arka adalesinde gerilme ve kısmi yırtık tespit edildi. 

Bununla birlikte, Brezilyalı stoperin 28 Ekim'deki Galatasaray derbisinde forma giymesi bekleniyor. Beşiktaş’ın bu sezon oynadığı 12 resmi maçın 11’inde ilk 11’de sahaya çıkan Paulista, savunmadaki etkili performansının yanı sıra 1 gol ve 1 asistle de takımına katkı sağladı.

Gabriel Paulista, ayrıca Samsunspor mücadelesinde de darbeye bağlı bir sakatlık yaşamış ve devre arasında oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Ancak deneyimli oyuncu, sakatlığını çabuk atlatarak bir sonraki hafta formasına kavuşmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.