Gaziantep'te, peş peşe deprem

Kandilli Rasathanesi son depremler listesinde Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde 2.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

Gelen son dakika haberine göre; Gaziantep’te hissedilen bir deprem meydana geldi. Sosyal medyada sarsıntının gerçekleştiği bölgede ikamet eden vatandaşlar sarsıntının şiddetini yaptıkları paylaşımlarla gözler önüne serdi. Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre; Merkez üssü Şahinbey Yamaçtepe olan ve 1.1 kilometre derinlikte meydana gelen sarsıntının şiddeti 2.9 olarak ölçüldü.
Son dakika haberi: Son dönemde ülkemizde gerçekleşen depremlere bir yenisi daha eklendi. Sosyal medyadan gelen bilgiye göre; vatandaşlar özellikle Gaziantep'te depremin şiddetinin ciddi oranda hissedildiğini bildirdi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'nın verilerine saat 14.39'da merkez üssü Şehitkamil ilçesi olan 3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin derinliği ise 6.92 kilometre olarak ölçüldü. Bu sarsıntıdan bir dakika sonra bu kez merkez üssü Şahinbey ilçesi olan 2,9 büyüklüğünde deprem oldu. Bu deprem ise yerin 6.94 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi açıkladı!
Avrupa Sismoloji Merkezi'nin son dakika verilerine göre merkez üssü Gaziantep olan 2.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin saatler 14.39'u gösterirken meydana geldiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Yargıtay Kararı: Banka Kartı Kötüye Kullanma mı, Nitelikli Hırsızlık mı?
Tatil masraflarını minimumda tutmak isteyenler için Türkiye'nin en güzel kamp alanları!
BM'den Reisi'nin helikopter kazasıyla ilgili açıklama
Çinli şirket, Türkiye'de devasa bir yatırım yaparak elektrikli otobüs üssü kuracak!
"Her türlü desteğe hazırız"