Gaziantep'te Silah Kaçakçılarına Yönelik Operasyonda 5 Şüpheli Gözaltına Alındı

Gaziantep'te jandarma operasyonunda 5 şüpheli gözaltında! Mercek operasyonunda yapılan baskınlarda çok sayıda kaçak silah ve mühimmat ele geçirildi. İki kişi serbest bırakılırken, üçü adli kontrolle serbest kaldı.

Gaziantep'te gerçekleşen "Mercek" operasyonunda jandarma ekipleri, silah kaçakçılarına yönelik başarılı bir operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında Nurdağı'nda faaliyet gösteren 5 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, yapılan baskınlarda çok sayıda kaçak silah ve mühimmat ele geçirildi. İki kişi serbest bırakılırken, üçü adli kontrolle serbest kaldı.

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından silah kaçakçılarına yönelik "Mercek" operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında Nurdağı'nda faaliyet gösterdiği belirlenen 5 şüpheli, şafak vakti ev ve iş yerlerinde yapılan eş zamanlı baskınlarla gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda bir AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği ve şarjörü, 104 adet AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği fişeği, altı ruhsatsız tabanca, dokuz tabanca şarjörü, 342 adet tabanca fişeği, iki ruhsatsız av tüfeği, 182 adet av tüfeği fişeği, 45.935 TL nakit para ve 350 sterlin suç geliri ile üç cep telefonu ele geçirildi.

Şüphelilerden A.O. ve M.O.C. ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, Ö.A., A.Y. ve B.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Arda Güler'den Sevgilisi İle Dikkat Çeken O Sosyal Medya Paylaşımı!
Bakan Kacır ve Devlet Bakanı Johnson İş Birliğini Güçlendirdi
Türkiye'nin Genç Nüfusu AB Ülkelerini Geride Bıraktı: İstanbul'un Gençleri 76 İlin Nüfusunu Aştı!
Türkiye Genelinde Trafik Denetimlerinde 2 Milyon Araca İşlem Yapıldı
Zeytinburnu Açıklarında Kaçak Sigara Operasyonu: 144,280 Paket Ele Geçirildi